Banddoktor i Grobund Bandakademi

Om jobbet:
Vi søger en banddoktor til at varetage undervisningen af bands i Grobund én dag om ugen samt til at indgå i det team af i alt 5 medarbejdere, der opretholder organisationen Grobund. Der vil forekomme varierende arbejdsopgaver ud over den faste undervisning, såsom mødeaktivitet (ca. én gang om måneden), koncertplanlægning- og afvikling, turnéaktivitet, studieindspilning, afvikling af workshops mv. Den faste ugentlige undervisning ligger mandage kl. 16-21.


Din profil:
Vi søger en musiker, der har egen erfaring med at skabe musik, med en pædagogisk forståelse for vores arbejdsmetoder i Grobund, som kan motivere og inspirere vores unge bands (det anbefales at læse vores bog Banddoktor, der kan læses online på www.grobundbandakademi.dk/banddoktor). Dertil søger vi en person, der kan arbejde selvstændigt, som er fleksibel og som kan tilføje Grobund en ny dimension. Du må derfor i din ansøgning gerne beskrive, hvilke andre kompetencer, du eventuelt kan tilbyde, og hvad du forestiller dig, at du kan tilføje til Grobunds palette.


Derfor skal du vælge os:
Grobund Bandakademi har udviklet et nyt koncept for undervisning af grupper, hvor komposition og det enkelte band er i fokus. Du vil blive en del af et yderst velfungerende team i en organisation, der er med helt fremme i udviklingen af didaktik i Danmark. Grobund er en del af Aarhus Musikskole og jobbet vil derfor åbne for yderligere muligheder for timer. 


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 7,40

Der vil blive indhentet børneattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesten ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her. Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder, Jens Munch på telefon 26676713 eller mail jens@grobundbandakademi.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 1. maj 2023


Samtalerne finder sted mandag og onsdag i uge 19.


Om os
Grobund Bandakademi er startet i 2009 og har i dag en kapacitet på 16 bands i alderen 14-20 år. Dogmet er, at alle bands skal spille deres egen musik, og med dette afsæt arbejder vi på at skabe gode, velfungerende bands, socialt og musikalsk.  
 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.
 
 

Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Jobnummer:
19286
Frist:
Tiltrædelse: 01-08-2023
Arbejdstid: Deltid
Ansættelse: Fast
1. Kontaktperson:
Jens Munch Musikskolelærer Musikskole undervisning
Afdeling:
Musikskole undervisning
Lokation: Vester Allé 3, 8000, Aarhus C
OM AARHUS KOMMUNE SOM ARBEJDSPLADS
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! Vi søger altid inden for disse områder.

VI SØGER ALTID
Vi søger altid inden for disse områder.
Fælles for disse jobs er, at du kan hjælpe med at gøre en forskel for aarhusianere og hjælpe dem til at få en bedre hverdag.

Læs mere

OPRET JOBAGENT
Her kan du oprette en jobagent.
Jobagenten sender dig en mail, hver gang vi har et ledigt job, der passer til de kategorier, du har indtastet.

Opret jobagent

UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Her kan du læse om uopfordrede ansøgninger og undtagelser.

Læs mere

Demo
AARHUS KOMMUNE
Rådhuset
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C

TLF. 89 40 20 00
CVR-nummer: 55133018