Violinundervisning på hold og i orkester

Om jobbet:
Vi søger en violinlærer, som kan undervise halve klasser og store grupper i violin i skoletiden. Desuden også undervise i orkesterprojekt efter skoletid.  
Undervisningen vil i første omgang ligge tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.


Din profil:
Vi søger en faglig velfunderet og erfaren, glad og humørfyldt medarbejder, som både på gulvet og med en violin i hænderne er i stand til at formidle musik til børn i obligatorisk undervisning og samarbejde både med børnene, skolens ansatte og kollegerne. Du skal have erfaring med gruppeundervisning og du skal have et godt fagligt instrumentalt fundament og kendskab til metodikker, der kan bruges ift. gruppeundervisning. 
Du må også gerne have erfaringer med orkesterinstruktion, både i grupper og i et helt orkester. 


Derfor skal du vælge os:
Vi er en af landets mest innovative musikskoler med et meget engageret personale, med ambitioner og højt til loftet. Vi spiller en rolle i det lokale, regionale og nationale musikliv. Det kan du blive en del af.  


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 
  
Ugentligt timetal: 17 , hvoraf de 10 timer er tidsbegrænsede i skoleåret 2023-2024

Der vil blive indhentet børneattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesten ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her. Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Niels Peter Henriksen, nph@aarhus.dk


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 1. maj 2023
 
Samtalerne finder sted i uge 21.


Om os
Aarhus Musikskole er en musikskole med over 100 ansatte og et rigt og varieret udbud af tilbud til Aarhus Kommunes borgere. Aarhus Musikskole er ansvarlig for bl.a World Music Center. Sangskattekisten, www.flaskeposttilfremtiden.dk,  Bandakademiet Grobund samt hjemsted for MusikTalent Aarhus og Musikalsk Grundkursus Østjylland.
 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.
 
 

Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Jobnummer:
19288
Frist:
Tiltrædelse: 01-08-2023
Arbejdstid: Deltid
Ansættelse: Fast
1. Kontaktperson:
Niels Peter Henriksen Souschef Aarhus Musikskole øvrig ledelse +4540230719
Afdeling:
Aarhus Musikskole
Lokation: Vester Allé 3, 8000, Aarhus C
VI SØGER ALTID
Vi søger altid inden for disse områder.
Fælles for disse jobs er, at du kan hjælpe med at gøre en forskel for aarhusianere og hjælpe dem til at få en bedre hverdag.

Læs mere

OPRET JOBAGENT
Her kan du oprette en jobagent.
Jobagenten sender dig en mail, hver gang vi har et ledigt job, der passer til de kategorier, du har indtastet.

Opret jobagent

UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Her kan du læse om uopfordrede ansøgninger og undtagelser.

Læs mere

Demo
AARHUS KOMMUNE
Rådhuset
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C

TLF. 89 40 20 00
CVR-nummer: 55133018