Vil du være en ny, stærk makker i ledelsesteamet på Snåstrup Vestergård?
Brænder du for høj faglighed, en omskiftelig hverdag, livfulde beboere og arbejdet med kriminalpræventive indsatser? Og kan du se muligheder i et stærkt makkerskab om ledelsesopgaven med fokus på recovery-orienteret rehabilitering? Så er afdelingslederstillingen på Snåstrup Vestergård noget for dig!
Vi søger en handlekraftig afdelingsledermakker til Snåstrup Vestergård i Center for Specialpædagogiske tilbud til Voksne, CSV.
Om jobbet:
Vores dygtige afdelingsleder står lige nu og mangler en stærk makker til ledelsesteamet på Snåstrup Vestergård. Derfor søger vi i Center for Specialpædagogiske tilbud til voksne, CSV, Aarhus Kommune, en handlekraftig og visionær afdelingsleder til en fast afdelingslederstilling på bo- og aktivitetstilbuddet Snåstrup Vestergård.
Målgruppen på bo- og aktivitetstilbuddet Snåstrup Vestergård er borgere over 18 år med udviklingshæmning og eventuelle psykiske tillægsdiagnoser. Borgerne lægger blandt andet vægt på, at kommende leder er: åbensindet, ikke firkantet, en man kan tale med, en som har lyst til at være i boffen [bofællesskabet] en gang imellem og en, der er nem at få fat på.
Vi er et specialtilbud til borgere med dom. Vi er i tiden optaget af at iværksætte et arbejde med kriminalpræventive gruppeforløb for vores borgere. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring hermed- og faglige kompetencer, der kan bidrage til arbejdet med domfældte udviklingshæmmede.
Det er en vigtig målsætning for Snåstrup Vestergård, at borgerne opnår en følelse af at være en del af samfundet. Aktivitetstilbuddet samarbejder derfor med enkelte virksomheder i lokalområdet om løsning af praktiske opgaver. Der er fokus på opfindsomme og meningsfulde aktiviteter for borgerne, eksempelvis ved at samle skrald med borgerne og den lokale naturfredningsforening i weekenden og arbejdet med musik i Snåstrups eget John D Band, der øver ugentligt. Beboerne modtager individuelle tilrettelagte indsatser, hvor der tages hensyn til deres ressourcer og eventuelle domme efter straffelovens bestemmelser.
Som afdelingsleder får du medansvar for at understøtte og udvikle den pædagogiske- og sundhedsfaglige indsats i tæt samarbejde med medarbejderstaben på 34 medarbejdere. Personalet består hovedsageligt af socialpædagogisk og sundhedsfagligt uddannede medarbejdere. Medarbejderne lægger vægt på: en ny afdelingsleder, som sammen med borgerne og den nuværende afdelingsleder vil slå os følgeskab i videreudviklingen og transformeringen af vores fælles arbejdsplads, som borgerne kalder deres hjem.
Du vil desuden sammen med din ledermakker stå i spidsen for at bevare og udvikle den gode trivsel og arbejdsmiljøet for medarbejderne, hvilket vi i CSV vægter højt. Du skal arbejde tæt sammen med både Regionspsykiatrien, Rusmiddelbehandlingen og Kriminalforsorgen samt være med til at sikre den gode dialog fortsat.
Du vil indgå i et dynamisk lederteam i CSV, som består af 10 afdelingsledere, en stedfortræder og centerchefen. Vi vægter lederudvikling, samarbejde og psykologisk tryghed højt. Vi arbejder blandt andet med at bringe lederteamets kompetencer i spil til glæde for fællesskabet.
En vigtig del af ledelsesopgaven er at understøtte arbejdet med den faglige udviklingsplan for centret og implementering af den fælles faglige strategi i driftsområdet, som bygger på Fælles Faglig Fundament. Det pædagogiske metodeafsæt er blandt andet KRAP, LA2 og Åben Dialog. Konflikthåndtering er en fast del af vores kompetenceudvikling. Vi er i dette år særligt optaget af, hvordan vi bedriver faglig ledelse, så vi sikrer en høj faglig kvalitet i vores arbejde med borgerne, og dermed er med til at sikre de bedste forudsætninger og rammer for borgernes håb, ønsker og drømme.
Centerets faglige udviklingsplan tager afsæt i recovery-orienteret rehabilitering. I tråd hermed er vi også en del af et tværkommunalt partnerskab med Social- og boligstyrelsen, der skal modne de 8 principper for recovery-orienteret rehabilitering på handicapområdet. Dette indebærer at tage udgangspunkt i borgernes håb, ønsker og drømme, og at arbejde med deres ressourcer og netværk. Vi involverer borgerne i nye dialoger om deres trivsel, fællesskabet og organisationens udvikling. Som led heri arbejder Snåstrup Vestergård blandt andet med kvalitetsdialoger med borgerne hver 14. dag. Dette for at sikre at borgerne får rum til at ytre sig, give udtryk for deres håb, ønsker og drømme og blive lyttet til.
Din profil:
Ledelsesfagligt lægger vi vægt på:
Socialfagligt lægger vi vægt på:
Derfor skal du vælge os:
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 37 timer
Ansøgningsfrist: d. 9. juni kl. 23.59
Ansættelse snarest muligt og senest pr. 1. september
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Hvis du vil vide mere...
Hvis du vil vide mere: Vi afholder orienteringsmøde på Snåstrup, hvis du ønsker at høre mere om stedet og funktionen som afdelingsleder.
Orienteringsmødet afholdes d. 3. juni kl. 15.30-16.30.
Tilmelding sker til: sluk@aarhus.dk senest d. 30. maj.