Om jobbet:
Medarbejder i aftenvagt går på barsel og vi søger derfor en barselsvikar hurtigst muligt. Du vil komme til at arbejde 5-2 – mandage og tirsdage og fredag, lørdag og søndag i lige uger. Hver 3. onsdag møder du kl. 11-16. Du vil blive kollega i det tværfaglige team bestående af SSH, SSA, ergoterapeuter, pædagoger og pedel. Nordbyvænget er et botilbud efter SEL §192, hvor der ydes pleje og praktisk bistand efter SEL §83 samt bostøtte efter SEL §85.
Vi bor 22 voksne beboere med fysiske og evt. kognitive udfordringer i selvstændige rækkehuse. Nogle af os har brug for hjælp til alle opgaver i forbindelse med pleje og praktisk hjælp og andre har brug for støtte. Der er tradition for at samarbejde tæt med os omkring aktiviteter og hverdagslivet.
Ansættelsesdato: Snarest muligt.
Medarbejdernes arbejde tager udgangspunkt i det Fælles Faglige Fundament som er grundpillen i alt det gode arbejde, der foregår i Voksne, Job og Handicap.
Din profil:
Vi søger dig som:
Derfor skal du vælge os:
Du får:
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation
Ugentligt timetal: 30 timer
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Karina Lyngaa på telefon 4185 470
Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Ansøgningsfristen er: Onsdag d. 19. januar 2025 kl. 23.59
Samtaler afholdes løbende.
Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.
Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.
Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og udstødte samt udsatte børn og unge.
Center for Socialpædagogiske tilbud til Voksne (CSV) rummer tilbud til borgere med forskellige grader af udviklingshæmning i kombination aldrig, psykiatri og hjerneskade. Vi står på vores faglige udviklingsplan, Borgeren ved Roret og Det Fælles Faglige Fundament i Voksne, Job og Handicap. Vi ser altid mennesket før handicappet, og vi arbejder ud fra en dialektisk handicapforståelse, hvor handicappet altid ses i en kontekst, og udvikling som noget der sker i sociale sammenhænge, ofte i ryk og afhængigt af livsfaser.
Vores indsatser har altid borgerens livsmestring som udgangspunkt ud fra tilgangen om, at alle kan lære og udvikle sig, og at vi skal støtte gennem målrettede og virksomme metoder, herunder ASK, KRAP, LA2(U) og Åben Dialog. Vi indgår altid i et ligeværdigt samarbejde med borgerne, og har fokus på deres håb, ønsker og drømme, og det tilstræbte indefra-perspektiv.
Borgerens ønsker, håb og drømme er også afgørende i ansættelse af nyt personale, og de er en tydelig og vigtig stemme ind i ansættelsesprocessen – både før, under og efter.