Vi søger en kollega til at genskabe ådale med naturlige vandløb og mere natur, så brænder du for at gennemføre både små og store lavbunds- og vandløbsprojekter, og har erfaring med det, så kan du blive vores nye kollega.
Aarhus Byråd er ambitiøse og vil gennem multifunktionelle projekter i åbent land, øge biodiversiteten, forbedre vandmiljøet, beskytte grundvandet og genskabe sammenhængende natur med adgang for borgerne. Det vil sige, at 1/3 af Aarhus Kommunes areal (16.000 ha) skal være skov og natur, at vandplanernes målsætninger for bl.a. vandløbsrestaureringer og kvælstofreduktion skal opfyldes, og at kommunen vil bidrage til de nationale mål om udtagning af kulstofrig lavbund og målet om at kommunen skal være klimaneutral i 2030. Så der er mange spændende opgaver vi skal nå.
Du vil få 9 kollegaer i vandløbsgruppen, der arbejder med lavbundsprojekter, vandløbsprojekter, myndighedsopgaver, vådområder, havmiljø og kystbeskyttelse og er involveret i flere EU-projekter. Vandløbsgruppen arbejder tæt sammen med naturgruppen i afdelingen om projekterne og med andre vandfaglige i Teknik og Miljø.
Da Naturafdelingen er i gang med flere spændende projekter i åbent land, vil du få ansvar for en eller flere igangværende projekter, og samtidig igangsætning af nye, hvor lodsejerdialog og inddragelse spiller en central rolle, især i lavbundsprojekter. Du får kollegaer i vandløb med samme opgaver som dig selv, så I har faglig sparring og parløb ved større projekter. Det er vigtigt, at du har øje for synergier for at opnå helstøbte multifunktionelle projekter.
Du skal arbejde med alle projektfaser fra screening, ansøgning af midler og forundersøgelser til detailprojekt og etablering. Derfor er det vigtigt, at du har en generel forståelse for hydrologi og kendskab til relevant lovgivning, samt tilskuds- og støtteordninger.
Du får et selvstændigt job, hvor det forventes, at du kan fungere som Aarhus Kommunes repræsentant i forbindelse med kommunikation. Du skal evne at samarbejde med alle typer interessenter, foruden styring og dialog med rådgivere og entreprenører. Du skal derfor have lyst til at gå i tæt dialog med lodsejere og andre interessenter i dit arbejde med projekterne.
Alt efter kompetencer og erfaring, kan du også blive inddraget i afdelingens øvrige opgaver med overordnet projektledelse, myndighedsopgaver og/eller beredskab for Voldsomt Vejr.
Din profil
Vi lægger vægt på, at du har:
Det vil tælle positivt med erfaringer inden for:
Herudover forudsætter vi, at du:
Afdelingen er i Området Natur og Miljø, der desuden arbejder med klimatilpasning, spildevand, grundvand og jord i Teknik og Miljø.
Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs, har respekt for hinandens viden, indflydelse på eget arbejde og en uformel omgangstone.
Du vil få en afvekslende og udviklende dagligdag med mulighed for faglig kompetenceudvikling.
Vil du med på holdet?
Så klik på "Ansøg" nedenfor for at sende din ansøgning og CV senest den 11. juni 2025. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Vinther Larsen, mobil 2920 8154 eller projektleder Thor Joensen mobil 4185 5388.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Stillingen er fast med forventet tiltrædelse senest 1. august 2025. Arbejdstiden er 37 timer om ugen (flextid) med mulighed for hjemmearbejde. Arbejdssted er Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.
Vi forventer at holde samtaler i uge 25.