Børnehuset, Langenæsstien 8B søger to uddannede pædagoger til børnehaveafdelingen

Om jobbet:

Børnehuset, Langenæsstien 8B søger to uddannede pædagoger til børnehaveafdelingen, stillingerne er faste stillinger på 30-32 timer med tiltrædelse 1. september eller snarest derefter

Børnehuset Langenæsstien 8B er en del af Langenæs dagtilbud, der består af 9 afdelinger; fire 0-6 års afdelinger, tre vuggestue afdelinger og to naturbørnehaver beliggende i henholdsvis Fulden og Mariendal ved Ajstrup Strand.

Langenæsstien 8B er en 0-6 års afdeling normeret til 24 børn i alderen 0-3 år og 40 børn i alderen 3-6 år. Vi har bygningsfællesskab med Læssøesgade skoles indskoling og har i den forbindelse adgang til forskellige kreative værksteder og stort motorikrum.

Børnehuset Langenæsstien 8B har en mangfoldig personalegruppe med både mænd og kvinder.

Vi har for øjeblikket et særligt fokus på arbejdet med at styrke børnenes sproglige - og relationelle kompetencer. I den forbindelse arbejder vi med 

Øget trivsel for alle børn

, et læringsforløb i samarbejde med center for ADHD. Alle medarbejdere har været på kursus og ved nyansættelser er der løbende opsamling.

Din profil:
 

Vi søger en kollega der:

-       Har interesse og erfaring med børn i aldrene 3 – 6 år og har en hel bagagefuld af aktiviteter som du kan sætte i gang med børnene.

-       Er bevidst om legens betydning for børnene og det gode læringsmiljø

-       Kan forbinde teori med praksis og kan bidrage til den fortsatte pædagogiske udvikling i 8B.

-       Kan arbejde struktureret og målrettet, men også tør eksperimentere og prøve nye ideer af.

-       Kan være anerkendende og inddragende i kommunikation til både børn, forældre og kollegaer.

-       Er tydelig som pædagog og kan tage del i ledelsen af pædagogikken og det fælles faglige ansvar. 

Forældresamarbejde:

Det er vores erfaring at et tæt samarbejde mellem forældre og personale er afgørende for barnets udviklingsmuligheder. Vi bestræber os på at være imødekommende og nysgerrige, idet vi mener at lige præcis sådan en tilgang danner grundlaget for et ligeværdigt samarbejde.

Vi har en mangfoldig forældregruppe, med mange nationaliteter, der ligeledes fordrer kommunikation på mange platforme.

Derfor skal du vælge os:

Selvom vi har en lille legeplads, så er vi vilde med udeliv og mulighederne uderummet giver. Vi har en fast ugentlig båldag hvor børnene er med til at lave mad over bål. Du skal derfor have lyst til at være ude i al salgs vejr og være med til at vise udelivets muligheder for både børn og forældre.

Og så skal du vælge os, hvis du ønsker at arbejde med en mangfoldig børne- og forældregruppe, hvor du får mulighed for at sætte dine relationelle kompetencer i spil.

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelserne er faste stillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 30-32 timer. Du skal kunne tiltræde 1. september eller snarest herefter. Der afholdes samtaler i løbet af uge 33.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 
 

Stillingerne er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest, samt til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Kristian Paulsen på 41872082.


Ansøgning:

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 14. august 2022.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

Del i dit netværk
Jobnummer:
16464
Frist:
Arbejdstid: Deltid
Ansættelse: Fast
1. Kontaktperson:
Kristian Møller Paulsen Pædagogisk leder Langenæsstien 8B
Afdeling:
Langenæsstien 8B
Lokation: Langenæsstien 8B, 8000, Aarhus C
OM AARHUS KOMMUNE SOM ARBEJDSPLADS
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! Vi søger altid inden for disse områder.

VI SØGER ALTID
Vi søger altid inden for disse områder.
Fælles for disse jobs er, at du kan hjælpe med at gøre en forskel for aarhusianere og hjælpe dem til at få en bedre hverdag.

Læs mere

OPRET JOBAGENT
Her kan du oprette en jobagent.
Jobagenten sender dig en mail, hver gang vi har et ledigt job, der passer til de kategorier, du har indtastet.

Opret jobagent

UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Her kan du læse om uopfordrede ansøgninger og undtagelser.

Læs mere

AARHUS KOMMUNE
Rådhuset
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C

TLF. 89 40 20 00
CVR-nummer: 55133018