Tak for dig

Søg job som sosu-hjælper i Aarhus Kommune

Et sosu-job er for dig, der brænder for at give din hjertevarme til dem, som virkelig har brug for din hjælp.

Hvis du bliver ansat som sosu-hjælper i Aarhus Kommune, kan du være med til at gøre en forskel i helt almindelige aarhusianeres liv. 

Du kan blandt andet søge sosu-job i hjemmeplejen og på plejehjemmene. Se hvilke sosu-jobs, der er ledige, nederst på siden.

Karen Mandrup Jensen og hendes sosu

Mød en borger i hjemmeplejen

“De skal ikke ryste i bukserne”

Som pensioneret tjener har Karen Mandrup Jensen et godt mennesketække og ved intuitivt, hvad der gør mennesker glade. Det er en erhvervsskade fra tiden som tjener. Derfor ved hun, hvordan hun lokker personalet i hjemmeplejeteamet på Marselisborg til at blive hængende til en lille kop kaffe i ny og næ, så hun kan lære dem lidt bedre at kende.

Jeg holder meget af de unge sosu-vikarer, min faste sosu og fysioterapeut. Personalet har travlt med deres opgaver, men vil gerne være sammen med os og høre, hvordan det går os i livet, fordi de er så venlige,” fortæller Karen, mens hun tager en slurk af det musselmalede stel, som har fulgt hende igennem et langt liv i Aarhus. Her på stedet har vi altså en god kultur Karen er en sand mester i at skabe hyggelige stunder og værne om en omsorgsfuld kultur: ”Jeg er jo nysgerrig på de mennesker, der kommer her. Det betyder så meget at være sammen med andre, og her på stedet har vi altså en god kultur, så man får lyst til at være sammen med personalet. Jeg ville sådan ønske, at flere ældre vidste, hvor god en kultur vi har her på stedet, så de ikke ryster i bukserne ved tanken om, at de skal have hjemmepleje. Jeg vil ikke have, de skal ryste i bukserne, så derfor vil jeg gerne fortælle alle, hvor godt vi har det her på stedet.”

Ledige sosu-job i Aarhus Kommune